Vevőszerző weboldal – Ön is profitál belőle

A vevőszerző weboldal az Ön szolgálatába áll!

Manapság már könnyebben és gyorsabban lehet weboldalt készíteni, mint valaha. Azonban napjainkban, 2016-ban is bőven van olyan magyar vállalkozás, aki nem foglalkozik ezzel a dologgal. Az Ön vevői ma már szinte biztos, hogy az interneten fognak rákeresni arra, ami nekik szakszerű segítséget, önnek pedig forgalmat ad. Ha annyi a válasz, hogy a weboldal túl drága vagy felesleges, az semmiképpen nem jó hozzáállás. Még egy kisvállalkozásnál is nagy különbség van aközött, hogy megmutatja magát online vagy sem. Manapság a céges weboldal már kötelező, ha egy vállalkozás növekedni, gyarapodni szeretne.

Mindig az olcsó a drága megoldás
Az nagyon gyorsan kiderül, ha nincs weboldal a vállalkozásunknak az nagyobb hiba, mintha lenne egy weboldal amit majd később fejleszthetünk. Arról nem is beszélve, hogy ha már kész a honlap, folyamatosan javítható a minősége, a láthatósága, a hasznossága. Mindig van új feladat: a céges weboldalnak egyre inkább felhasználóbaráttá kell válnia, és a reszponzív (mobil eszközön is megfelelő megjelenés) nagyon fontos 2016-ban. Nincs olyan vállalkozás, amelyik ne profitálna abból, ha jól működő vevőszerző honlapja van.

Egy Facebook oldal nem tudja ezt a hatást kiváltani = a vevőszerző weboldal ezt tudja
Mi is azt tapasztaljuk a megrendelőink között, hogy nem a pénz a legfontosabb akadálya annak, hogy a vállalkozás saját honlapot készítsen. A weboldalkészítés nagy konkurense az a tévedés, hogy elég lesz egy Facebook oldal, az ingyen van. Ott is lehet kommunikálni, még arra is talál funkciót a vállalkozó, hogy megrendelést teljesítsen, tehát egy nagyon lebutított webáruházat üzemeltethet a hivatalos oldalán.

A Facebook ingyenes szolgáltatása ellenére nagyon is érdemes weboldalt készíttetni, majd üzemeltetni minden kisvállalkozónak. Számos igen fontos funkciót csak egy vevőszerző weboldal tud megfelelően megvalósítani. Egyedül a vevőszerző weboldal mutatja be a vállalkozást úgy, ahogy az neki a legjobb. Például hogy meghatározott sorrendben kattintsa a látogató a videókat, találjon fotókat a kollégákról, esetleg az elégedett ügyfelek írásait megtekinthesse. A profibb megoldás, ha a cégnek van saját blogja, ott már tényleg nem szólhat bele a Facebook semmibe, ahogy egyébként az oldalon gyakran megteszi. Ön dönti el, hogy mi jelenjen meg a weboldalán. A közösségi oldal időnként arra hivatkozva nem enged tartalmat reklámozni, hogy egy szöveg túl hosszú, vagy hogy egy fotón túl sok a meztelen testfelület és egyéb okok. De van, hogy akár egy üveg bor is látható a képen, akkor avégett nem jelenhet meg az írás vagy cikk. A saját blog a cég hírnevét erősíti a Google-ben. Ha a kisvállalkozás jó kulcsszavakat használ, akkor Google a vállalkozást fogja megtalálni. Ha nem viszont nem megfelelő, azaz nem vevőszerző weboldal, akkor a konkurensét. Arról már nem is beszélve, hogy egy írás vagy cikk bármikor eltűnhet a facebook-ról, Ön pedig észre sem veszi, csak utólag. Egy jól felépített vevőszerző weboldal esetében ez nem fordulhat elő.

A vevőszerző weboldal az Ön barátja!
Nem elég a Facebook oldal az Ön vállalkozásának!

Az Ön vállalkozásának nem csak egy Facebook-oldalra van szüksége!
Szükség van rá, de nem a céges weboldal helyett, inkább azt kiegészítve.

Higgye el, Ön ebből csak nyertesen jöhet ki
Van olyan megrendelő, hogy nulláról tervezteti meg az arculatot, a semmiből programoztat. Ha olyan fejlett funkciókat integrál bele, mint bankkártya-leolvasás, automatizált e-mailrendszer, stb., az könnyen milliós költség lehet.
Ez azoknak ajánlott, akik több tízmilliós forgalmat bonyolítanak le havonta. Ha például autószerelőként van saját vállalkozása, akkor mi számos lehetőséget kínálunk leendő ügyfeleink részére, egyszerűbb, de vevőszerző weboldal sablonoktól kezdve a bonyolultabb egyedi vevőszerző weboldal kialakítással.

 

SEO - Keresőoptimalizált vevőszerző weboldal
SEO – Keresőoptimalizált vevőszerző weboldal

 

 

Legyen Önnek is vevőszerző weboldala!
Az elkészült weboldalt Ön is tudja használni, frissíteni vagy akár új cikket, képet felötleni. Ehhez a tudás megszerzéséhez ingyenes oktatást adunk minden kedves ügyfelünknek. Önnek csak élvezni kell a vevőszerző weboldal nyújtotta kényelmet, mi a weboldalkészítés végeztével átadjuk Önnek az oldal használatáról szóló rövid oktatóvideót vagy leírást. Ezt természetesen a későbbiekben Ön megtekintheti többször is, amennyiben szeretné.

Több nyereség, köszönhetően a vevőszerző weboldal hatékony működésének, ebből profitálhat Ön is.

 

Legyen Ön is vevőszerző weboldal tulajdonos
Legyen Ön is vevőszerző weboldal tulajdonos

Ha Ön is szeretne hatékony vevőszerző weboldal tulajdonosa lenni akkor még ma vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlott cikkek

Megszakítás