Honlapkészítés ingyen – ez ma a trend

Honlapkészítés ingyen – erre keresnek sokan

A honlapkészítés ingyen szópárra keresnek a legtöbben

Megnéztük, hogy 2010-től mostanáig mik voltak a Google keresési trendek a honlapkészítés szóra. Mondhatnám, hogy meglepő az eredmény, de ez nem igaz, régóta hangoztatjuk, ami akciós, ingyen van, arra harap a magyar nép.

Nincs ez máshogy a honlapkészítés területén sem. A magyar népnek a honlapkészítés is ingyen kell! Ez nem jó hozzáállás!

Tartja a közmondás:

Olcsó húsnak híg a leve.

Ami olcsó, az általában nem is olyan jó minőségű. Ez persze nem teljesen igaz, lehet jó minőségű a munka, de mindenki pénzből él, így kicsit furcsán kezelendő az ingyenes kifejezés.

Honlapkészítés ingyen - ez ma a trend - ezt a kulcsszót használják sokan
Honlapkészítés ingyen – ez ma a trend – ezt a kulcsszót használják sokan

A szakma, (ami még mindig sajnos nem egy szakma, mert ugye honlapot mindenki tud csinálni) nagyon felhígult, nagyon sok kis webdesign cég, fűt-fát beígér leendő ügyfeleinek, hogy ügyfélhez jusson. Honlapkészítés ingyen, ingyenes honlapkészítés, honlap ingyen. De van olyan is, hogy a szomszéd vagy a rokonunk gyereke majd megbuherálja a weboldalt, úgy, mint a Windows 10 újratelepítést. Biztosan állítja, hogy a honlapkészítés ingyen elvét kell követni, akkor is, ha nem ért hozzá olyan szinten. Csak akkor vesszük észre a hibát, amikor már késő és akár anyagi kárunk is származhat a dologból.

 

Manapság, azaz 2024-ben mi az ami Magyarországon ingyen van? Lassan azt mondhatjuk, hogy a levegőért is fizetni kell, de a honlapkészítés még ingyen van és hatalmas rá a kereslet. Lehet, hogy ezért is tart ott a magyar web színvonala, ahol tart? Elképzelhető! A sok igénytelen és nem mobilbarát weboldalról még nem is beszéltünk. 2024-ben már alapnak számít, hogy az új weboldalunk minden platformom és minden kijelzőjű mobileszközön megfelelően jelenjen meg. Vannak ingyenes sablonok például a WordPress, a Joomla! vagy a Drupal tartalomkezelő rendszerhez, akár ezeket is személyre lehet szabni. Vannak a fizetős sablonok mindhárom fentebb megnevezett tartalomkezelő rendszerhez. Mi a három nagy rendszer közül a WordPress-t használjuk az ügyfeleink weboldalinak elkészítésére.

 

Ha Ön is mobilbaráttá szeretné tenni weboldalát keressen bennünket a
Kapcsolat menüben vagy az info@szejoweb.hu e-mail címen.

Ajánlott cikkek

Megszakítás