Joomla weboldal frissítése

Joomla weboldalak frissítése, fejlesztése

Frissítse régi Joomla weboldalát egy modernre, teljes adatmentéssel!

Jól hangzik? Most mindezt akár magas költségek nélkül, kedvező áron veheti igénybe.

A Joomla tartalomkezelő rendszer az egyik legjobb a világon, amely a folyamatos fejlesztés eredményeképpen egyre inkább megújul, és egyre sokoldalúbbá válik. Azon ritka rendszerek egyike, amelynél a régebbi verziók is közel hasonló színvonalon működtek, és még a mai napig is nagy számú weboldal “motorját” jelentik. A fejlődés azonban nem állt meg, és a még néhány éve is a legkorszerűbbnek számító Joomla 1.5-ös, 2.5-ös rendszerek mára lassan elavulttá válnak szerkezetükben, tudásukban és biztonságban a Joomla legújabb verzióihoz képest. A Joomla 1.5-re a hivatalos támogatás is néhány éve megszűnt, a Joomla 2.5 esetében pedig 2014 végén szűnt meg a további fejlesztés. Minden szempontból indokolt tehát, hogy akiknek a weboldala még ilyen rendszerekre épül, az minél hamarabb frissítsen az új verziókra.

Komplett weboldal-megújítási ajánlatunk ezekre a kihívásokra nyújt megoldást

Ez azonban komolyabb tudást, tapasztalatot és szakértelmet igényel, hiszen a régi sablon, a komponensek, a modulok és a tartalmi elemek sokszor nem kompatibilisek az új rendszerrel, át kell telepíteni az új rendszert, az adatbázisokat, sokszor adatokat kell menteni, a megjelenésen csiszolni, fejleszteni, úgy, hogy a tartalom megmaradjon, az adminisztrátori és a felhasználói élmény fokozódjon, nagyobb biztonsággal és korszerűbb megjelenéssel párosulva az új rendszerben.

Ha segítségre van szüksége Joomla alapú weboldala frissítésével, fejlesztésével kapcsolatban, forduljon tapasztalt csapatunkhoz, hiszen már jó néhány weboldal felújítása, fejlesztése fűződik nevünkhöz. (A Joomla alapú weboldalak verziófrissítését az alábbi verziókra ajánljuk és végezzük: 1.0, 1.5, 1.6, 1.7, 2.5. valamint a 3-as verzió régebbi változataira. A frissítésre a jelenlegi legújabb verziót, a Joomla 3.8.5-at használjuk.)

Ajánlatunk az alábbi előnyöket kínálja

 • Több éve foglalkozunk Joomla alapú weboldalak készítésével és fejlesztésével.
 • Nagy tapasztalatunk van a régebbi Joomla verziók frissítésében, az ilyenkor felmerülő problémák, kihívások kezelésében.
 • Ha valamilyen okból másképp megoldhatatlan, adatrögzítőinkkel akár manuálisan is átmentjük az adatait.
 • Csapatunkban designerek is megtalálhatók, így régi weboldalát egy modernebb megjelenéssel is felfrissíthetjük.
 • ellenőrizzük, és szükség esetén rendbe tesszük a weboldalon keresőoptimalizálás szempontjából a legfontosabb dolgokat.
 • Egy biztonsági audit során elemezzük és megoldjuk weboldala biztonsági problémáit, valamint olyan biztonsági komponenseket alkalmazunk, amellyel weboldala védetté válik a Hacker támadások legnagyobb részével szemben.
 • Az oldal “finomhangolása” során beállítjuk az oldal lehető leggyorsabb betöltődési idejét, amely napjainkban kiemelkedő fontosságú a keresők helyezéseinél. (Ez a szolgáltatásunk függ a szerver adottságaitól is.)
 • Szükség esetén vállaljuk a weboldal további munkálatait is: adminisztrátori teendők, tartalom-frissítés, keresőoptimalizálás, közösségi média megjelenés, online marketing fejlesztések, stb.

A fentiek alapján látható, hogy weboldalán nem csupán egy frissítést, hanem egy teljes modernizálást végzünk el, amely után szinte minden esetben jelentősen javul az oldal helyezése a keresőkben is!

Joomla weboldal frissítése
Hogyan dolgozunk?

 • Amint felvette velünk a kapcsolatot és megbeszéltük az elképzeléseit, árajánlatot és határidőt adunk meg.
 • Lementjük a teljes régi weboldalát egy saját teszt szerverünkre és itt végezzük a munka nagy részét, ezáltal Önnek nem szünetel a weboldala.
 • A saját tárhelyünkön elvégezzük a weboldal frissítését és felújítását a megbeszéltek szerint, amelyet Ön is meg tud tekinteni.
 • Amennyiben mindennel elégedett, a régi weboldalt lecseréljük az újra, melynek során mindössze néhány percig, max. 1-2 óráig szünetel a weboldala, és az új megjelenése komoly presztízsnövekedéssel jár:)

Mi a következő lépés?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, vagy töltse ki az oldal alján található űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot a további teendőkkel kapcsolatban.

Írjon nekünk üzenetet!

  A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.