Weboldal javítás

Drupal és WordPress javítás!!!

Feltörték esetleg nem működik, elérhetetlen a weboldala?

Vállaljuk garanciával a népszerű Drupal, WordPress tartalomkezelők javítását, felújítását illetve azok szakszerű és biztonságos beállításait, valamint a szerver környezet felmérését is.
A honlap javítás mellett, ha indokolt teljes megoldást kínálunk a honlapok létrehozásához és üzemeltetéséhez is. Amennyiben nem tudja mi történt az eddig kiválóan működő Drupal vagy WordPress alapú weboldalával, akkor keressen meg minket!

A Drupal  7 vagy a legújabb Drupal 9 tartalomkezelő áttekintése

Könnyebben használható

A teljesen átalakított adminsztrációs felület megkönnyíti a napi feladatok elérését és elvégzését. Sok fejlesztés történt kifejezetten a webhelyépítők és a tartalomszerkesztők érdekében.

Sokkal rugalmasabb

Létrehozható, egyéni mezőkkel bővíthető, saját szerkezetű tartalmak, felhasználók, hozzászólások. A webhely tovább bővíthető a Drupal 9-hez már most elérhető, sok-sok modullal.

A WordPress 5.x.x tartalomkezelő áttekintése

A WordPress egy modern publikációs platform, amely az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható.

A szoftver jelenleg az „egy blog egy oldalon” installációt támogatja, de létezik egy többfelhasználós változata is, a WordPress. Azonban még a WordPress alapváltozata is lehetővé teszi, hogy a felhasználója egyszerre több WordPress blogot is működtessen a szerverén különböző könyvtárakba telepítve, akár egy adatbázis használatával is.

 

Honlap javítás, Drupal javítás, Joomla javítás, WordPress javítás

Drupal és WordPress tartalomkezelők javítása

Honlap javítás – Drupal és WordPress tartalomkezelők javítása

Weboldal javítás

Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@szejoweb.hu e-mail címen még ma!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.