A Firefox böngésző új lehetősége a Hello Video Chat

A Firefox böngésző ingyenes videobeszélgetésre is használható, bemutatjuk az Firefox Hello Video Chat lehetőséget.

A legegyszerűbb módszer ingyenes videobeszélgetésre, firefox hello video, azaz a video chat. Induljon egyenesen a Firefoxból, és hívjon meg bárkit, bárhol egy beszélgetésre. Csak el kell indítani a böngészőből a Firefox Hello Video Chat-et. Csupán a hivatkozásra kell kattintaniuk a csatlakozáshoz. Nincs szükség fiókra vagy bejelentkezésre. Ingyenesen használható, akár többen is csatlakozhatnak a videóbeszélgetéshez. Használja Ön is a Firefox Hello Video Chat-et.

A Firefox Hello Video Chat néhány fontosabb jellemzői.

 • Csak a Firefoxra van szüksége

  Ha rendelkezik a Firefox legújabb verziójával, már a Hello is az Öné. Nincs szükség fiókra vagy bejelentkezésre, és semmi mást sem kell letölteni. Küldje el a beszélgetés hivatkozását egy ismerősének, és kérje meg, hogy kattintson rá.

 • Ossza meg mindenkivel

  Szeretne közzétenni néhány új babafotót? Megosztana utazási lehetőségeket a weben? Bejelentkezne munkahelyére, ha nem tudott bemenni? A képernyőmegosztás a Firefox Helloban mindezt lehetővé teszi. Próbálja ki a következő beszélgetésben, és ossza meg a legfontosabb dolgokat.

 

 • Biztonságos, védett

  Mivel a Hello a Firefox része, nyugodt lehet afelől, hogy beszélgetései és információi titokban és biztonságban maradnak. Köszönhetően a WebRTC-minőségű titkosításnak, a biztonság miatt sem kell aggódnia.

 

 • Érjen el többet Firefox fiókkal

  Beszélgetés indításához egyszerűen hozzon létre egy ingyenes Firefox fiókot, vagy ha már rendelkezik ilyennel, jelentkezzen be – ez ugyanaz, mint amit a Synchez használ. Ezután felvehet partnereket, hogy mindig kéznél legyenek.

 • Szeretné felvenni a kapcsolatot ismerőseivel, a világon bárhol is legyenek? Megünnepelni egy születésnapot, még ha nem is lehet jelen személyesen? Tudjon meg többet a Firefox Helloról, és próbálja ki, milyen egyszerű ingyenes videobeszélgetést folytatni bárkivel, bárhol, egyenesen a böngészőjéből.

 

Forrás: https://www.mozilla.org/hu/firefox/hello/

 

 

A Firefox böngésző ingyenes videobeszélgetésre is használható. Induljon egyenesen a Firefoxból, és hívjon meg bárkit, bárhol egy beszélgetésre.

A Firefox hivatalos oldala

Próbálja ki Ön is a Firefox Hello Video Chat ingyenes lehetőségét!

 

Ajánlott cikkek

Megszakítás